Drumlegende Cesar Zuiderwijk geeft theatercollege

Sonja van Fief 02-02-2024 9 keer bekeken 0 reacties

Begin

09-02-2024 om 20:30

Einde

09-02-2024 om 22:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

locatie X

Drummer Cesar Zuiderwijk maakte 50 jaar onderdeel uit van Golden Earring en drumde daarna nog enthousiast door in zijn band Sloper.

Op vrijdag 9 februari deelt hij zijn kennis, verhalen en vooral drumbeats met het Vlaardingse publiek in zijn theatercollege ‘De Naakte Waarheid’. 

Van zijn allereerste drumstel gemaakt van augurkenblikken tot het meest recente showdrumstel met de meest moderne elektronica en gadgets. Het toneel zal gevuld worden met historisch muziekmaterieel, waarbij de echte drumfanaten hun ogen (én oren) uit zullen kijken. Cesar Zuiderwijk vertelt de verhalen en speelt de drumpartijen van zijn jaren aan ervaring bij tours over de hele wereld. De Naakte Waarheid is een voorstelling voor jong en oud. Vergeet vooral niet om je drumstokken mee te nemen. Na afloop van de voorstelling vindt er een meet & greet plaats.

Cesar Zuiderwijk met De Naakte Waarheid
Vrijdag 9 februari – 20:30 uur
Kaarten (€ 21,- incl. consumptie) te koop via
 
https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/cesar-zuiderwijk

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen